Hamarosan érkezik a népszerű innovációs pályázat, a KMOP-2.1.7 első értékelési határnapja!

A Széchenyi2020 keretében korábban megjelent GINOP-2.1.1 és ennek tükörkiírása a VEKOP-2.1.1 valamint a GINOP 2.1.7 pályázati kiírások értékelése még mindig folyamatban van, várhatóan pedig a VEKOP-2.1.7 pályázatra is többszörös lesz a túljelentkezés az első értékelési határnapig, 2016. 07. 15-ig.

A fenti korábbi kiírásokra társaságunk 15 projektjavaslatot nyújtott be ügyfelei részére, a projektek tervezett megvalósítási összértéke megközelítette a 3 Mrd Ft-ot. Büszkén jelenthetjük ki, hogy pályázataink megfeleltek a formai jogosultsági követelményeknek, így valamennyi projektünk értékelési szakaszba kerülhetett.

Az óriási igényre válaszként az EU pályázatok mellett hasonló feltételekkel hazai források rendelkezésre állása is várható. A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal 21 Mrd Ft-os kerettel kívánja a további innovációt ösztönözni a Központi Régióban. A Vállalati KFI 16 pályázat keretében a mikro-, kis- és középvállalkozások, valamint nagyvállalatok 80 és 500 millió forint közötti összegeket nyerhetnek kutatás-fejlesztés és innováció finanszírozására, illetve prototípus létrehozására.

Az NKFI ez esetben is csak olyan projekteket fog támogatni, amelyek a Nemzeti Intelligens Szakosodási Stratégiában meghatározott ágazati prioritások valamelyikéhez illeszkednek. A pályázók ez esetben is kísérleti fejlesztéshez, ipari kutatáshoz, a projekttel kapcsolatos koordinációs tevékenységhez (projektmenedzsment), eszközök beszerzéséhez, a projekthez szükséges épület építéséhez, korszerűsítéséhez, bővítéséhez, kiállításon vagy vásáron való részvételhez igényelhetnek támogatást.

A pályázatok benyújtása a keret kimerüléséig, de legkésőbb 2016. december 31-ig lehetséges, értékelés szakaszos bírálat szerint. Az első benyújtási szakasz határideje: 2016. augusztus 17.

Ne maradjon le, innovációs, termékfejlesztési elképzelésével kapcsolatosan kérje szakértőink segítségét!

Megkeresése esetén ingyenesen előminősítjük pályázati alkalmasságát a cégnek, illetve a projektötletnek!