Már Magyarországon is elérhetőek a német LIP-Technik GmbH épület- és csarnokvilágítói!

Az Elycon Kft. lett a német LED-es csarnok- és épületvilágítási csúcstechnológiát képviselő német LIP-Technik GmbH kizárólagos képviselője!

 

Ma már közismert tény a LED-es világítástechnológia előnye legyen szó lakások helyiségének megvilágításáról, csarnokok, irodák, középületek külső vagy belső megvilágításáról, illetve közterületek, utcák közvilágításáról. Az Elycon Kft. eltökélt a zöld értékek és a fenntartható fejlődés elvei mellett, ezért kiemelten fontosnak tartja a környezetbarát világítástechnológák, így a LED alkalmazásának elterjedését.

Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarországon az Elycon Kft. látja el a LIP-Technik GmbH kizárólagos képviseletét! Német partnerünk csúcstechnológiát képvisel a csarnok- és épületmegvilágításban. Az egyedi innovatív passzív hűtési rendszer révén a termékek a legextrémebb körülmények között (-30 - +70 C˙) is akár 24 órás üzemben, 50.000 óra garantált élettartamot biztosítanak. A világon is egyedülálló technológia révén a cég kínálatában 900 W teljesítményű, ~92.000 Lumen értéket nyújtó reflektor is megtalálható!

A LIP-Technik csarnok- és épületmegvilágítói 40 - 900 Watt között elérhetőek. 

Valamennyi termékre 5 év teljeskörű garancia!

Partnerünket keresse továbbá a www.lip-technik.com oldalon, vagy kérje tőlünk ingyenes katalógusunkat!